06-10205862 Maandag - ZaterdagEusebiusplein 61 | 6811 HG | Arnhem
06-10205862 Maandag - ZaterdagEusebiusplein 61 | 6811 HG | Arnhem

Bedrijfsreviews

Wij kijken altijd met veel plezier naar de bedrijfsreviews die over ons bedrijf geschreven worden! Het is enorm interessant om te zien hoe wij beoordeeld worden en waar we aanpassingen kunnen maken. Doordat jullie zo actief feedback geven, krijgen wij het nodige inzicht over onze bedrijfsvoering.

Wij hopen met de verkregen feedback dan ook onze hulpverlening te verbeteren. Daarbij komt dat andere personen een goed beeld van onze praktijk krijgen en een eigen besluit kunnen nemen. Veel mensen (92%) zoeken op internet naar reviews van bedrijven voordat zij er überhaupt aan denken om langs te gaan. Echter schrijft maar 20% ook daadwerkelijk een review.

Wil je ons helpen en leuk bericht achter laten, dan kan dat via Google reviews. Zoek daarvoor op Google naar Fysiotherapie Vitaal Arnhem, dan verschijnen rechts in beeld de reviews. Daar kun je er dan zelf één aan toevoegen. Maar het mag ook op Independer: https://www.independer.nl/fysiotherapie/regio/gelderland-midden/arnhem/fysiotherapie-vitaal.aspx?id=98283493

Heel erg bedankt aan iedereen die ons een review geschreven heeft de afgelopen tijd. En een uitnodging aan iedereen die dat nog niet heet gedaan.

Related Posts

Leave a Reply

Fysiotherapie Vitaal