06-10205862 Maandag - ZaterdagEusebiusplein 61 | 6811 HG | Arnhem
06-10205862 Maandag - ZaterdagEusebiusplein 61 | 6811 HG | Arnhem

Afbeelding van: https://www.2mark-it.nl/wp-content/uploads/2020/10/shutterstock_1631922112.jpg

Nog een kleine maand en dan is 2020 klaar. We hebben in dit jaar genoeg zaken meegemaakt en zijn daarbij oprecht blij dat we er nog zijn. Hoe we ons jaar kunt samenvatten?  Corona, last van acquisitie fraude, tactische personeel wisseling, vakantie in eigen land, tweede lockdown en bizarre contracten met zorgverzekeraars.  En daartussendoor interessante klachten die we fijn behandelen.

Wat gebeurde in 2020?

Laten we de dingen bij hun naam noemen. Juist doordat er steeds voldoende mensen de praktijk wisten te bereiken kunnen we doorgaan met wat we leuk vinden; pijnklachten aanpakken en de gezondheid verbeteren. Bedankt voor het vertrouwen in ons in het afgelopen jaar! 

En 2021?

In 2021 gaan we het natuurlijk allemaal beter doen … of beter worden … of 2021 daadwerkelijk beter wordt? Daar gaan we achter komen. Om dat te realiseren bespreken we eerst wat administratiefs; de zorgverzekeraar en hun beleid.  Met name CZ en VGZ hebben besloten minder te betalen voor dezelfde behandelingen. Met VGZ zijn we gestopt.  CZ geven we nog een jaar om te kijken of ze bereid zijn om ons volgend jaar een beter contract aan te bieden. 

DSW en ONVZ laten zien dat het tegenovergestelde ook mogelijk is; zij eisen geen extra administratie en belonen goede behandelingen. Wij zien in deze twee zorgverzekeraars dan ook goede zorgpartners, waar wij graag mee samen werken. 

Om te laten zien wat zo’n goede zorgverzekeraar ons waard is komen we met een promotieactie. Elke 5e overstapper naar DSW ontvangt bij ons een gratis (relaxte) massage! Begin ook beter in 2021! Je kunt meedoen door je nieuwe polis naar ons toe te sturen via info@fysiotherapievitaal.nl. contactinformatie is ook te vinden op: https://fysiotherapievitaal.nl/contact/

Zo kunnen we 2021 samen relaxed starten en kunnen wij interessante klachten blijven behandelen. Op onze website staat welke zorgverzekeraars nog aangesloten zijn bij onze praktijk (zie: https://fysiotherapievitaal.nl/contact/). Voor meer info of bij vragen kun je ons altijd even mailen.  Hou ook de Facebookpagina in de gaten voor de actie!

Op naar een vitaal 2021!

Namens ons team,
Vincent

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!