06-10205862 Maandag - ZaterdagEusebiusplein 61 | 6811 HG | Arnhem
06-10205862 Maandag - ZaterdagEusebiusplein 61 | 6811 HG | Arnhem

Een tijd van komen en een tijd van gaan

Sommigen van jullie hebben het in de wandelgangen al vernomen, maar via deze weg laat ik (Fenna) jullie weten dat 27 december a.s. mijn laatste werkdag zal zijn als fysiotherapeut voor Fysiotherapie Vitaal.

Via deze weg deel ik jullie, met een dubbel gevoel, mee dat mijn tijd bij de praktijk helaas (een stuk sneller dan verwacht) ten einde loopt. Zoals sommigen van jullie weten heb ik de afgelopen twee jaar het werken bij Fysiotherapie Vitaal gecombineerd met het werken bij een andere praktijk én een deeltijd master. Ik was erg enthousiast om weer te starten met een studie en had veel zin in een nieuwe uitdaging. Maar ik had me er ook op ingesteld dat het drukke jaren zouden gaan worden.  

Het was dan ook heel fijn om, op de dagen dat ik niet studeerde, mijn werk als fysiotherapeut te kunnen uitvoeren. Schakelen met mijn gedachten van studie en mijn focus op werk. Naar jullie mogen luisteren, goede gesprekken hebben (of juist gewoon even ‘praatje pot’), samen brainstormen over een passende behandeling, leuke en minder leuke oefeningen verzinnen om jullie mee lastig te vallen, even de trainingszaal in. En zoveel meer dan dat!   

Anderen helpen is iets waar ik me vanaf kinds af aan al goed bij voel. En ik hoop ook dat ik dat nog heel veel jaren kan blijven doen. Maar door een bewogen jaar ben ik tot het inzicht gekomen dat ik nu even meer op mezelf moet focussen. De reden voor mijn vertrek is dan ook dat ik me meer op mijn studie ga richten om mijn laatste jaar succesvol af te kunnen ronden. Zoals de Franse filosoof Jean-Paul Sartre zei: “Zijn, is zichzelf kiezen”.  

Drieënhalf jaar heb ik bij deze fijne praktijk mogen werken. Vele bijzondere of soms ook hele gewone ontmoetingen zullen me bij blijven. Met een goed gevoel kijk ik terug op de prettige, leerzame en inspirerende momenten die mijn werk in de praktijk en het contact met patiënten en collega’s hebben opgeleverd. Het heeft me veel voldoening en energie gegeven om met jullie te mogen werken. Jullie hulpvragen daagden mij uit om me te blijven verdiepen in mijn vakgebied. Ik wil jullie dan ook bedanken voor het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven. Ik zal jullie, en mijn fijne collega’s, gaan missen. 

Ik wens jullie het allerbeste toe en bovenal een goede gezondheid. Tot ziens! 

Vitale groet, Fenna Beumeler

Fysiotherapie Vitaal