06-10205862 Maandag - ZaterdagEusebiusplein 61 | 6811 HG | Arnhem
06-10205862 Maandag - ZaterdagEusebiusplein 61 | 6811 HG | Arnhem

Studeren en Werken

Joh! wat kan je daar druk mee zijn, tegelijkertijd een voltijd studeren en dan ook nog een ‘vakantiebaantje’ hebben als fysiotherapeut. De afgelopen twee jaar mocht ik in beide taken mijn energie steken. Daarnaast was ik ook nog druk met onze gekochte woning verbouwen en is onze dochter Ise geboren (daar gaat het beide erg goed mee!). Ik zal in deze blog een kleine update geven van de stand van zaken.

Het voelde erg prettig om weer te gaan studeren 2 jaar geleden. Ik wist toen al dat het druk ging worden, maar dat had ik ervoor over. Tijdens de Pre-master mocht ik 20 uur in de praktijk blijven werken en 20 uur voor de studie. Vaak was dat laatste wel iets meer. Afgelopen september werd het pas echt druk, toen ik voltijd aan de bak kon als student, maar toch mijn werk niet op wilde geven. Echter heeft mij dit wel heel veel mooie ervaringen en nieuwe kennis gebracht!

Op de praktijk kon ik dan even afsluiten van het voortdurend bezig zijn met leren en ‘gewoon’ mijn werk doen. Dit voelde dan als een verademing en ik deed het dan ook met veel plezier. Gelukkig werd het vanaf januari weer wat rustiger en mocht ik mijn energie weer meer verdelen.

Inmiddels is mijn studie gezondheidswetenschappen afgerond! Deze middag (op het moment van schrijven), heb ik de definitieve uitslag gekregen. Ik mag tijdens de vakantieperiode dan ook wat meer tijd steken in mijn werk als fysiotherapeut. Dit voelt voor mij echt als een moment van rust. Nu ga ik terug naar 8 tot 16 uur werken in de praktijk.en ben ik sinds 1 augustus gestart met mijn tweede (en nieuwe) baan als Gezondheidsmakelaar vanuit de GGD Gelderland-Zuid (ook 16 uur per week).

Ik heb enorm veel zin in de komende tijd en hoop iedereen weer met hernieuwde energie te kunnen helpen!

Goede vakantie!
Luc

Related Posts

Leave a Reply

Fysiotherapie Vitaal